Skip to content

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!*

  Retourneren

  Hoeveel dagen na ontvangst kan ik mijn pakket retourneren?
  Je hebt 14 dagen bedenktijd om je pakket (gratis) terug te sturen.

  Hoe moet ik mijn pakket inpakken om het terug te sturen?
  De staat en verpakking van geretourneerde artikelen moeten zodanig zijn dat doorverkoop mogelijk is. Denk aan onbeschadigde verpakking, alle labels/etiketten aanwezig en in originele verpakking. Tevens geldt voor sommige artikelen dat deze, indien gebruikt, niet meer geretourneerd kunnen worden.

  Artikelen die wij zelf bezorgen
  Voor grote artikelen die door ons zelf worden bezorgd, geldt dat deze retour kunnen wanneer de bezorger komt leveren. Hierna kan er nog geretourneerd worden, maar dient het artikel door de klant zelf geretourneerd te worden. Indien het niet mogelijk is om het artikel zelf te retourneren, kan er een ophaalafspraak ingepland worden. De kosten hiervan zijn voor de klant en bedragen €80,-
  Een ophaalafspraak wordt binnen 2 weken na het melden ingepland.

  Montagemeubels
  Montagemeubels kunnen niet worden geretourneerd nadat deze zijn geassembleerd. Dit komt omdat ze na assemblage niet meer in nieuwstaat verkeren en tevens niet meer geschikt zijn voor doorverkoop als nieuw artikel.

  Beschadigingen
  Levering
  Bij leveringen die door Luxury Living zelf bezorgd worden, wordt de inhoud samen met de bezorger gecontroleerd. Artikelen waarvan beschadigingen dan zichtbaar zijn, worden vervangen. 

  Verzending
  Pakketjes worden bij verzending gecontroleerd. Schade die tijdens de verzending zijn ontstaan dienen zo snel mogelijk, maar niet later dan 14 dagen na ontvangst, gemeld te worden.

  Halen jullie mijn pakket zelf op of moet ik deze zelf versturen?
  We verzoeken je om het pakket zelf naar ons terug te sturen door je pakket bij een pakketpunt te brengen. We bieden (op dit moment) geen dienst aan om pakketten op te halen.

  Wanneer krijg ik mijn geld terug?
  Als het product in originele staat verkeerd wordt het bedrag binnen een week (7 dagen) op je rekening gestort.

  Je PostNL pakket aanmelden om te retourneren
  Om je bestelling te retourneren verzoeken wij je om een mailtje sturen naar onze klantenservice onder vermelding van je bestelnummer, onze klantenservice maakt dan kosteloos de retourlabel voor je aan.

  Mailen kan naar:
  info@luxuryliving.nl

   

   

   

  Kwaliteit

  Gratis Retourneren

  Gratis Verzending boven €100,-

  Voor 15:00 besteld, Morgen in huis